Over Ons

Giga International B.V. is een internationale leverancier op het gebied foliën, verpakkingen en disposables voor de food branche.

In 1999 is Giga International B.V. opgericht als PanSaver Europe B.V. PanSaver Europe was drager van het officiële agentuur van M&Q Packaging LLC. Het gehele assortiment bestond destijds uitsluitend uit PanSaver.

In 2007 is PanSaver Europe overgenomen door Giga-Groep. Dit resulteerde tevens in de geboorte van de huidige benaming: Giga International!

Sinds 1999 is het assortiment van Giga International explosief gegroeid. Waar het in 1999 uitsluitend panliners (panbeschermers) voerde, voert het huidige Giga International een groot aantal producten. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan spuitzakken, vacuümzakken, kookzakken, Cook & Chill systemen, pancovers en shrinkcovers. Ook producten als sta-zakken, soepzakken en zip-lock zakken vallen binnen het huidige assortiment.

Kortom: Giga International levert innovatieve systemen om voedingsmiddelen op temperatuur te houden, vers te bewaren, te verpakken en op te slaan!

Giga International B.V. is onderdeel van Giga-Groep B.V.

 


Wenst u meer info omtrent onze producten?

U kunt op verschillende manier met ons in contact komen: bijvoorbeeld e-mailen of bellen. Via het contact formulier hier naast kunt u informatie aanvragen over onze producten.